Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bereikt principeakkoord met Wouter Burger over nieuw contract

12 december 2018 14:02 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat het een principeakkoord heeft bereikt met Wouter Burger over een nieuw contract. De middenvelder zal begin volgend jaar zijn handtekening gaan zetten onder een contract dat loopt tot 2023. Het huidige contract van Burger loopt nog tot 2020. Sinds dit seizoen maakt hij deel uit van de eerste selectie van Feyenoord. In het Europa League duel tegen AS Trencin maakte hij als invaller zijn officiële debuut.

In een reactie op de website van Feyenoord laat Burger weten blij te zijn met zijn nieuwe contract. "Ik ging het huidige seizoen in als speler van Jong Feyenoord en kreeg op een gegeven moment te horen dat ik bij de eerste selectie mocht blijven, waardoor ik hier nu elke dag verder kan werken aan mijn ontwikkeling", zo geeft hij aan. "Dat het seizoen voor mij tot nu toe zo gelopen is, zie ik als een geweldig begin. Feyenoord heeft mooie plannen met mij en heeft het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat geeft een heerlijk gevoel in aanloop naar de volgende stappen die ik moet gaat maken."

Ook technisch directeur Martin van Geel is blij dat Burger langer bij Feyenoord zal blijven. "We zijn blij met het vertrouwen dat speler en club over en weer in elkaar hebben uitgesproken", aldus Van Geel. "We zijn er echt van overtuigd dat Wouter met zijn kwaliteit en instelling kan uitgroeien tot een vaste waarde in Feyenoord 1."

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik zeg Peter Bosz halen en aantrekkelijk voetbal gaan spelen met veel jeugdspelers. Dit is denk ik een mondeling akkoord, want hij wordt in februari 18 en mag dan bijtekenen volgens mij. Hopelijk tekens Kokcu ook bij als hij 18 is of iets eerder.
7 maanden geleden
Mooi dat ziet er goed uit, als Gino hem nu nog speeltijd gunt dan gaat het helemaal goed komen.

Laatste nieuws