Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'We hebben een uitstekende week doorgemaakt'

9 december 2018 17:07

Giovanni van Bronckhorst was in gesprek met Fox Sports blij met hoe Feyenoord de week heeft afgesloten. "We hebben een uitstekende week doorgemaakt. Uiteindelijk met de winst vandaag. Ik denk verdiend, maar wel moeizaam. We hebben heel veel kansen in de eerste helft laten liggen. Dat hebben we in de tweede helft veel beter gedaan", aldus de trainer van Feyenoord.

Van Bronckhorst ging verder: "Bij 0-2 geven we eigenlijk een goal weg, waardoor je Emmen terug de wedstrijd in helpt en weer hoop geeft. Maar uiteindelijk ben ik blij met hoe we de wedstrijd hebben uitgespeeld en deze wedstrijd verdiend gewonnen hebben."

In de eerste helft vielen Jeremiah St. Juste en Jens Toornstra geblesseerd uit. "St. Juste had wat last van zijn schouder. Hij viel daar afgelopen donderdag al op en vandaag had hij weer een moment daar mee. We moeten even afwachten hoe dat gaat", zo gaf hij aan. "Jens viel geblesseerd uit met last van zijn hamstring. Natuurlijk weet je in deze periode dat het qua kracht heel veel kost. Zeker in een week met drie wedstrijden. Jens voelde zich heel goed voor de wedstrijd, maar uiteindelijk moesten we hem wel wisselen. Maar de wissels hebben denk ik heel goed uitgepakt."

Van Bronckhorst koos er voor om Orkun Kökcü te laten debuteren in de competitie in plaats van Yassin Ayoub in te laten vallen. "Ayoub was nog onzeker. Hij heeft vrijdag een moment gehad op de training waarbij hij even out ging. Hij heeft gisteren wel meegetraind, maar was nog niet honderd procent", zei hij daarover. "We hebben hem in de warming-up getest of hij helemaal vrij was. Hij gaf ook aan aan de medische staf dat hij nog wat last had bij bepaalde momenten. Daarom de keuze."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws