Transparent
Inloggen
Sluiten

Keziah Veendorp: 'Het liefst wil ik wel dat Robin van Persie start'

8 december 2018 08:35

In gesprek met De Telegraaf geeft FC Emmen-verdediger Keziah Veendorp aan te hopen dat Robin van Persie kan spelen. "Het klinkt gek, maar het liefst wil ik wel dat hij start. Hij is voor het Nederlandse voetbal een heel grote speler, het is mooi dat je daar tegen kan voetballen", aldus Veendorp. "Ik ben nog hartstikke jong en heb vroeger altijd naar hem gekeken. Ballen afpakken en hem niet laten scoren, wordt dan alleen maar een groter doel, wat die wedstrijd mooier maakt."

De verdediger heeft wel vertrouwen in een goed resultaat tegen Feyenoord. "Ze missen met Nicolai Jørgensen een goede speler en wij zijn voorbereid, dus waarom zouden we niet kunnen stunten? We zullen de schroom van ons moeten afgooien en lekker moeten voetballen", zo geeft hij aan. "FC Groningen verloor pas met 1-0 in De Kuip, waar ze misschien wel drie punten hadden verdiend. Feyenoord komt nu naar ons toe, laten we zien wat er voor ons mogelijk is."




Tags

veendorp keziah persie afgooien afpakken emmen groningen jong kuip schroom telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda