Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'We zullen er staan zoals zondag'

6 december 2018 08:09

Op de persconferentie van woensdagmiddag gaf Giovanni van Bronckhorst aan niet bang te zijn dat zijn ploeg anders voor de dag zal komen nu VVV Venlo op het programma staat. "We zullen er staan zoals zondag", aldus de trainer van Feyenoord, opgetekend door het Algemeen Dagblad. "Ik heb gezien wat het met een team doet, een wedstrijd zo spelen tegen een topploeg. PSV staat niet voor niets bovenaan in de eredivisie en ze hebben laten zien weerstand te kunnen bieden aan de topclubs in de Champions League. Het was voor mij een bevestiging dat het niveau van mijn team hoog is."

Wat Feyenoord liet zien tegen PSV moet uiteindelijk de norm zijn. "Oké, dat tempo van ons voor de rust een hele wedstrijd volhouden, is maar voor weinig ploegen in Europa weggelegd. Ik denk dat alleen Liverpool daar tegenaan zit", gaf Van Bronckhorst aan. "We hebben het gat met PSV kleiner gemaakt. Het moet nog kleiner om te kunnen zeggen dat we helemaal terug zijn. Het begin is er."




Tags

bronckhorst eredivisie liverpool norm topploeg volhouden vvv weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.395 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki