Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'Het werken bij een topclub als Feyenoord leek me interessant'

6 december 2018 07:32 - De Telegraaf

VVV Venlo-trainer Maurice Steijn is inmiddels de langszittende trainer in de Eredivisie. Het had echter niet veel gescheeld of hij was afgelopen zomer naar Feyenoord gekomen als assistent van Giovanni van Bronckhorst. "Ik had nog een jaar contract bij VVV, zit hier nu voor het vierde jaar en dat is tegenwoordig extreem lang voor een trainer in Eredivisie. VVV wilde mijn contract openbreken en een paar jaar bijtekenen. Je kijkt als trainer na zoveel seizoenen of alles er nog is", zo geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. "Het gevoel, de ambitie en ik lieg niet. Het werken bij een topclub als Feyenoord, inclusief de combinatie met Europees voetbal, leek me ook interessant. Daarbij ben ik heel transparant geweest. VVV was overal van op de hoogte."

Steijn kwam er uiteindelijk niet uit met Feyenoord. "Nee en dat kan in het voetbal. Ik heb mijn contract bij VVV verlengd met nog eens twaar jaar. No hard feelings. Ik heb prima contact gehad met Martin van Geel, Giovanni van Bronckhorst en Jan de Jong", aldus Steijn. "We hebben elkaar een hand gegeven en ik gun Feyenoord nog steeds het beste. Van beide kanten is er geen probleem gemaakt. Ik vind Feyenoord nog steeds een schitterende club. Wie weet wat er in de toekomst gebeurt…"




Tags

steijn vvv maurice bronckhorst eredivisie bijtekenen feelings gescheeld jong langszittende lieg telegraaf transparant twaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Open sollicitatie pik? Waarom ben je niet ingestapt dan? Dan kon je misschien doorgeschoven worden!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer