Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Jørgensen, Berghuis en Larsson lieten eindelijk zien wat ze in huis hebben'

3 december 2018 08:52

Willem van Hanegem is in zijn column in het Algemeen Dagblad lovend over Feyenoord. De Kromme vraagt zich alleen af waarom de ploeg dit zo weinig kan opbrengen dit seizoen. "Feyenoord speelde kort bij elkaar, de verdediging sloot voortdurend aan, het afjagen was in orde en voorin lieten Jørgensen, Berghuis en Larsson eindelijk alle drie zien wat ze in huis hebben", aldus het clubicoon. "Van Larsson hadden we nog erg weinig gezien, maar misschien helpt dit hem eindelijk over een drempel.

Van Hanegem gaat verder: "Berghuis moet zich eens realiseren dat hij alles heeft om ook bij het opgeleefde Oranje een rol te spelen. Maar dan moet bij hem wel het kwartje vallen. Ik zag hem tegen PSV uitstekend beginnen, maar in de slotfase probeerde hij opeens weer iedereen door de benen te spelen. In een fase dat het slechts 2-1 stond en het gevoel bij een gelijkmaker - hoe onterecht dat ook was geweest - heel anders had kunnen zijn."

Hij vindt het wel een punt van zorg dat hij vrijwel wekelijks spelers ziet met kramp. "De inhoud ontbreekt duidelijk bij heel veel spelers, ook natuurlijk omdat de clubleiding het tweede elftal totaal niet serieus neemt", zo geeft hij aan. "Terwijl Ajax en PSV juist zo veel sterker zijn geworden door de tweede elftallen met weerstand te laten spelen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws