Transparent
Inloggen
Sluiten

Laatste overwinning uit bij Willem II zes seizoenen geleden

23 mei 2003 10:51

Verslaggever: K

Aanstaande zondag zal Feyenoord de recordreeks van aantal overwinningen op rij wel moeten voortzetten om in de race te blijven met Ajax (en PSV?) om de Champions League plaatsen. Dat zal echter niet makkelijk worden uit bij Willem II. Dat wijst de historie wel uit. De laatste overwinning in Tilburg voor de competitie is al weer zes seizoenen geleden. In seizoen 1996/1997 werd het 0-2 voor de Rotterdammers. Daarna volgden vier nederlagen op rij (achtereenvolgens 2-0, 4-1, 2-1 en 3-1) en vorig seizoen een doelpuntloos gelijkspel. De grootste overwinning dateert van seizoen 1983/1984, 0-5.

De bookmakers hebben er in ieder geval alle vertrouwen in. Voor winst van Feyenoord wordt 1,43 keer de inleg uitgekeerd, voor winst van het thuisspelende Willem II 5,90 keer de inleg. (Meer info).

Meer statistieken over Willem II - Feyenoord vind je in ons archief.

Meer op




Tags

inleg archief bookmakers historie recordreeks tilburg voortzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave