Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We willen graag laten zien wat we waard zijn en dat was dit een goed moment voor'

2 december 2018 18:08

Jens Toornstra kreeg in gesprek met Fox Sports de opmerking dat men Feyenoord iedere keer zo wil zien. "Wij willen onszelf ook graag zo zien. De laatste tijd lukte dat niet altijd, maar vandaag met behulp van het publiek... Die wisselwerking is heel belangrijk. Ze stonden er echt achter. Dat was top, goed beginnen", aldus Toornstra.

Waarom Feyenoord niet iedere keer zo speelt, kon de middenvelder niet zeggen. "Dat is moeilijk te beantwoorden, anders hadden we wel iedere keer zo gespeeld. Ik denk dat dat ook door de tegenstander komt vandaag. We willen graag laten zien wat we waard zijn en dat was dit een goed moment voor", zo gaf hij aan. "Vorige week speelden we een kwartier goed en zakten we daarna ver terug. Dat was vandaag gelukkig een heel stuk minder."

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Ajax ging Feyenoord nu niet over de grens. "We hebben gezegd dat we met elf wilden blijven staan. De momenten die er tegen Ajax kwamen, dat we te laat waren, die waren er nu niet. Vandaag waren we gewoon op tijd", zei hij daarover. "Hoe het kan, weet ik niet. Maar vandaag was het er in ieder geval wel."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws