Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'De manier zoals we speelden, wilden we ook vooraf'

2 december 2018 17:42

Giovanni van Bronckhorst was het in gesprek met Fox Sports eens dat Feyenoord de competitie weer spannend heeft gemaakt. "Dat was ook onze opdracht vandaag. Deze wedstrijd winnen en het gat weer kleiner te maken voor ons. Dat hebben we gedaan", aldus Van Bronckhorst. "De manier zoals we speelden, wilden we ook vooraf. Het was echt een geweldige eerste helft die we afleverden. De voorsprong had zelfs nog groter moeten zijn. Als we deze energie in de wedstrijd stoppen zijn we sterk."

Feyenoord zette met PSV vooral op het middenveld onder druk. "Dat deden we geweldig. Daar hadden ze veel moeite mee. We wilden PSV niet in de wedstrijd laten komen. Op het middenveld koppeltjes en op het juiste moment doordrukken. Pereiro vrij laten staan om zo druk op de bal te hebben", zo gaf hij aan. "Dat lukte een aantal keren geweldig en zo maakten we ook de tweede en hadden we ook de derde moeten maken."

Door de winst is Feyenoord weer in de race voor de titel. "Het doel voor ons is om het gat kleiner te maken. Donderdag is daar ook heel belangrijk in met de inhaalwedstrijd tegen VVV", zei hij daarover. "Als we daar winnen is het gat zeven punten en dat is een overbrugging is die mogelijk is. Dat was onze doelstelling vandaag en zeker op de manier waarop. Daar ben ik zeer tevreden over."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws