Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Tonny Vilhena is een geweldige speler'

1 december 2018 07:51 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf is Justin Bijlow vol lof over Tonny Vilhena. Volgens de doelman is de middenvelder voor Feyenoord 'superbelangrijk'. "Tonny is een geweldige speler. Dat heeft hij de laatste tijd ook bij het Nederlands elftal onderstreept", aldus Bijlow. "Tonny is pas 23 jaar, dat is slechts drie jaar ouder dan ik. Bij mij staat de teller op zeven thuiswedstrijden, hij werd pas gehuldigd vanwege zijn honderdste thuisduel. Dat is toch ongelooflijk? Zestien jaar was hij toen hij in het eerste debuteerde."

Giovanni van Bronckhorst kan zich alleen maar bij die woorden aansluiten. "Tonny beheerst alle aspecten. In topwedstrijden heb je spelers als hij nodig", zo geeft hij aan. "Bij het Nederlands elftal heeft hij goede optredens gehad en hij is sterk teruggekomen van die interlands. Tegen FC Groningen vond ik hem ook sterk."

Meer op De Telegraaf




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow vilhena beheerst bronckhorst groningen honderdste optredens telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Ongelofelijke onzin. Speelt dit jaar zoooo slecht. Maar liefst 1 doelpunt poeh poeh vorig jaar 1 jaar toevallig veel goals. Okay speelde iets meer naar voren maar clasie is de meest verdedigende middenvelder hij niet. Weet totaal niet waar hij moet lopen heeft het iq van een wc eend, het kapsel ook trouwens. Kijk de 1-0 van az nog even na op youtube waar hij 10 meter achter zijn man gudmonsen loopt en de 2-0 van ziyech waarbij hij zich op 1 been omdraait als een dtonken ballerina. En zo zijn er nog tig slechte voorbeelden. Ayoub is slimmer, creatiever, feller en even langzaam tel uit je winst. In de winter verkopen svp en als de wiedeweerga el khayatti halen. Ongelofelijk waanzinnig goede speler en rotterdammert en 29, maar pas paar jaar op hoog niveau gespeeld dus weinig slijtage. Vanuit jong feyenoord genoeg goed ruilmateriaalbeschikbaar, veel goede spelers die niet allemaal verlengd gaan worden zeer bruikbaar voor ado.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris