Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord opnieuw op trainingskamp naar Marbella

29 november 2018 20:24 - Feyenoord.nl

Feyenoord zal in de winterstop opnieuw op trainingskamp gaan naar Marbella, zo heeft de club zelf bekend gemaakt op de eigen website. Van dinsdag 8 januari tot en met zondag 13 januari zal de ploeg van Giovanni van Bronckhorst trainen in de Spaanse kustplaats. Het wordt de zesde keer sinds 2012 dat Feyenoord in de winterstop naar Marbella vertrekt.

De trainingen zullen grotendeels achter gesloten deuren plaats vinden, wat betekent dat deze niet toegankelijk zijn voor pers en publiek. De club streeft er wel naar om minimaal één openbare training plaats te laten vinden. Daarnaast kijkt Feyenoord of er op vrijdag of zaterdag een oefenwedstrijd gespeeld kan worden.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

marbella trainingskamp bronckhorst kustplaats toegankelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg