Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord dankzij schitterende treffer Toornstra te sterk voor FC Groningen

25 november 2018 13:03

Feyenoord heeft in de eigen Kuip weten te winnen van FC Groningen. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst was uiteindelijk met 1-0 te sterk. Jens Toornstra maakte al vroeg in de wedstrijd op schitterende wijze het enige doelpunt van de wedstrijd.

Feyenoord begon direct uitstekend aan de wedstrijd tegen FC Groningen. Al snel lag de bal dan ook in het net toen een verre pass van Jordy Clasie door Jens Toornstra schitterend in het doel werd geschoten, nadat hij de bal al knap met zijn borst aan nam.

Het publiek in De Kuip leek zich op te maken voor een schitterende wedstrijd, omdat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst in de eerste twintig minuten de Groningers volledig van de mat speelde. Dat goede spel was echter opeens voorbij. FC Groningen kwam steeds beter in de wedstrijd en nam langzaam de overhand. Met een schot op de paal zorgde Ritsu Doan voor een waarschuwingsschot, maar Feyenoord leek er niet door wakker geschud. Groningen kwam nog een paar keer gevaarlijk voor het doel, maar keer op keer wist Justin Bijlow reddend op te treden, waardoor met 1-0 de rust werd gehaald.

Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld. FC Groningen werd meerdere keren gevaarlijk, terwijl Feyenoord de mogelijkheden die het kreeg heel slecht uitspeelde. De uitploeg ging steeds meer risico nemen om de gelijkmaker te kunnen forceren, maar Feyenoord wist totaal niet te profiteren van de ruimtes die het kreeg.

Tonny Vilhena was nog het dichtst in de buurt van een treffer, maar het afstandsschot van de international ging snoeihard tegen de lat. In de absolute slotfase raakte Steven Berghuis bovendien ook nog de paal. Het zorgde er voor dat de ploeg en het publiek twee gedachtes overhield aan de wedstrijd. Opnieuw werd een wedstrijd gewonnen, terwijl de ploegen onder Feyenoord op de ranglijst punten verspeelden. Het spel viel echter wederom zeer tegen met in gedachten dat koploper PSV volgende week op bezoek komt in Rotterdam.




Discussieer mee op de forums


Tags

groningen toornstra bronckhorst kuip berghuis bijlow borst clasie dichtst doan geschud groningers reddend snoeihard spelbeeld uitploeg uitspeelde verspeelden vilhena waarschuwingsschot wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Vandaag met de hakken over de sloot en volgende week een pak slaag? Waar moet het heen met dit Feyenoord, wanneer wordt er eens actie ondernomen. Zijn ze dan zo blind om dit niet in te zien. Het gaat helaas steeds verder bergafwaarts, we zijn gewoon weer een middenmoot als we dat al niet waren.
+2/-0

5 jaar geleden
Zelden in de Kuip zo´n slechte wedstrijd gezien en ze worden bij Feyenoord toch allemaal op tijd betaald hoop ik ?
+3/-0

5 jaar geleden
Lekker laat weer wisselen Gio!wat een lamlendig zooitje dit kan zo niet verder het wordt inderdaad alleen maar slechter.
+3/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Alleen Toornstra speelde acceptabel. Dat dit onze dragende speler is zegt genoeg over het huidige niveau. Ayoub heeft dus al weer zijn langste tijd gehad. Waarom is deze speler niet beter gescout als hij tekort komt? Waarom heeft Clasie zoveel overgewicht als hij zich moet bewijzen? Dit gaat niet goed. Slecht niveau. Doorselecteren.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Ayoub hele goede invalbeurt zoveel beter dan vilhena ondanks 3 goede actie voor oranje. Nico schrok ik echt van hopelijk volgende week weer goed. Als st juste terug is die centraal bart doet het redelijk.
+2/-0

5 jaar geleden
Redelijk eerste kwartier, daarna dramatisch slecht. Werkelijk niemand die iets goed deed. Heb er een hard hoofd in voor volgende week, maar ja, 3e plaats is het hoogst haalbare en als er één geen kampioen moet worden......
+1/-0

aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden
Wat een lamlendig tyfuszooitje zeg...dat wordt minstens 0-5 volgende week.
Lachwekkend ook al die teksten over de titel en alle wedstrijden winnen en blablabla
+2/-0

5 jaar geleden
Was ook in de Kuip. Danny Buijs deed een tactische omzetting waardoor hij baas werd over het middenveld. Gio stond erbij en keek ernaar. Totaal geen tegenreactie. Ik zie heel wat wedstrijden op amateurniveau, maar daar lopen tactisch sterkere coaches rond dan Gio. Man...man....
+1/-0

 
5 jaar geleden
Helemaal gelijk Willem ik zeg het nogmaals dat hij Ayoup gewoon een keer moet laten spelen maar hij houd vast aan zijn vaste mannetjes ook al spelen ze als stront
+1/-0

5 jaar geleden
Schitterende goal van veruit gisteren de beste man op het veld. Maar wat was het weer bar en boos. Groningen liet zelfs zien dat ze voetballend verder zijn... Beschamend van onze kant.
+1/-0

5 jaar geleden
Supporters in shock na ongemeen slecht spel Feyenoord op O19 kleedkamer niveau.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.425 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think what will willykment year yoda zeroukki zerrouki