Transparent
Inloggen
Sluiten

Tonny Vilhena: 'Iedereen is blij en dat is mooi om te zien'

20 november 2018 08:03 - Voetbal Inside

In gesprek met RTL 7 was Tonny Vilhena blij dat Oranje uiteindelijk nog met 2-2 gelijk speelde tegen Duitsland. "We hebben ons goed herpakt en ik denk dat het wel verdiend is. Hoe we hebben geknokt de tweede helft, dik verdiend", aldus Vilhena.

De middenvelder van Feyenoord kreeg de opmerking dat hij steeds voor veel gif zorgt als hij bij Oranje speelt. "In de wedstrijd merk ik daar niet veel van. Ik probeer gewoon mijn ding te doen en vooral mijn energie kwijt kunnen", zo gaf hij aan. "Druk zetten en de momenten kiezen wanneer het kan en niet. Ik denk dat dat goed lukt en ik hoop dat ik dat vasthoudt."

Bij de 2-2 ging er veel door zijn hoofd."Blij, emotioneel, van alles", zei hij daarover. "Het team was aan het strijden en dan maken we 2-2. Eerst maken we 2-1 met een mooie goal van Quincy en daarna die 2-2. Dan besef je toch dat iedereen blij is. Supporters blij, trainers blij, iedereen is blij en dat is mooi om te zien."

Meer op Voetbal Inside




Tags

vilhena oranje duitsland emotioneel geknokt vasthoudt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
De enige speler die wel goed speelt bij oranje (invalbeurtjes okay makkelijker qua concentratie oa misschien daarom) maar niet bij zijn club ipv vaak andersom hebben wij weer....
+1/-1

5 jaar geleden
Koeman gebruikt Tonny wel goed, maar Gio bakt er potje van. In de winterstop verkopen misschien pakt Feyenoord nog 10 miljoen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Eerst Tonny in juni maar laten helpen die Nations League te winnen, dan moet meer dan 15 miljoen haalbaar worden, zeker als hij op 2 december schittert tegen PSV. :-)
+1/-0

5 jaar geleden
10 miljoen schelpen? Lucifers of bierdoppen? Die blinde is nog geen stuiver waard. Ha ha ha
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg