Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Het is belangrijk om te winnen van je concurrenten'

10 november 2018 08:00

De wedstrijd tegen Heracles Almelo van zondag zal een duel worden om de voorlopige derde plaats van de Eredivisie. "Wij kunnen goede zaken doen met de punten te pakken en het gat met Heracles groter te maken. Het is belangrijk om te winnen van je concurrenten", aldus Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag op de persconferentie, opgetekend door De Telegraaf. "Het is altijd een lastige uitwedstrijd voor ons. Zeker nu ze zo’n goede start van de competitie hebben."

Voor Van Bronckhorst is de hand van Heracles-trainer Frank Wormuth ook zichtbaar. "Met de nieuwe trainer hebben ze een wat andere manier van spelen. Het steekt goed in elkaar", zo gaf hij aan. "Het is een team dat heel compact kan spelen en daarnaast hebben ze met jongens als Peterson en Kuwas spelers die het verschil kunnen maken."

Feyenoord heeft geen last van motivatieproblemen, ondanks dat ze nu voor de derde plek aan het strijden zijn. Hij heeft zelfs de hoop op de titel nog niet opgegeven. "Ik hoop dat we de aansluiting kunnen behouden met PSV en Ajax. Die derde plek willen we vasthouden en kijken wat er nog mogelijk is om te stijgen. Daar hebben de prestaties van Ajax en PSV ook invloed op", zei hij daarover. "Elke week kan weer anders zijn. Het kan natuurlijk omslaan. Ajax en PSV kunnen ook punten gaan verliezen en daarop moeten wij wachten. Ondertussen moeten we wel zelf winnen."




Tags

bronckhorst heracles almelo compact eredivisie kuwas motivatieproblemen opgegeven peterson telegraaf titel wormuth

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki