Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst over Yassin Ayoub: 'De verhalen kloppen niet'

9 november 2018 15:30 - RTV Rijnmond

Op de persconferentie van vrijdagmiddag reageerde Giovanni van Bronckhorst op de commotie rondom Yassin Ayoub, die zich eerder dit seizoen onprofessioneel gedragen zou hebben. Hier is echter niets van waar. "Hij was niet disciplinair geschorst. Ik heb ook allerlei verhalen gehoord. Onzin", aldus Van Bronckhorst, opgetekend door RTV Rijnmond.

Volgens de verhalen zou Ayoub zich ziek hebben gemeld, maar bleek hij helemaal niet thuis te zijn. "Hij was ziek tegen Willem II. De verhalen kloppen niet. Hij ligt goed in de groep en traint goed", zo gaf de trainer van Feyenoord aan. "Het moeilijkste van coach zijn is dat je veel spelers moet teleurstellen. Ik kan er maar elf opstellen. Ook voor Ayoub komt er een moment. Dan moet hij er staan."

Yassin Ayoub reageerde ook zelf over de berichten. "Lachwekkend eigenlijk. Daarom lees ik media niet", zei hij daarover. "Toen ik dit las werd voor mij bevestigd waarom ik media niet lees. Je moet dingen niet verzinnen. Zo zet je iemand in een kwaad daglicht. Eerst feiten op tafel, voor je zulke dingen gaat zeggen. Ik was ziek, had me ziek gemeld. Was naar de club gekomen met Jan Mastenbroek, heb medicijnen gekregen en ben weer naar huis gegaan."

Meer op RTV Rijnmond
Tags

ayoub bronckhorst daglicht disciplinair lachwekkend mastenbroek medicijnen onprofessioneel onzin rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Daar hadden ze wel iets eerder op mogen reageren vanuit de staf van Feyenoord. Het stond nu al als nagenoeg waar op 87.000 websites. Welke debiel brengt zoiets ongestraft zomaar in de media. Engeland bijboorbeeld is nog veel erger natuurlijk maar toch. Dit maakt het nog onbegrijpelijker dat Ayoub alleen een paar keer een milliseconde maar mag invallen volkomen belachelijk. En Vilgena speelt als een drol.
+1/-0

5 jaar geleden
Clasie de dure huurspeler. Op dit moment geen enkele toegevoegde waarde. Hier moet natuurlijk ayoub spelen. Of misschien wel Burger. Comp maakt toch niets meer uit. 16 punten achter na 10 wedstrijden is ongelofelijk bizar, wat een afgang. Dus nu maar de jeugd een beetje inpassen. Kunnen ze ook een x voetballen. Geen fatsoenlijk 2e elftal is nog zo'n afgang trouwens. Wat een zooitje is het.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
GVB zei aanvankelijk dat Ayoub gestraft was. In het kader van de AVG wordt dat nu dus ontkend hoewel hij wat mij betreft gedwongen zou moeten worden om dat onverzorgde baardje eraf te halen. Los van dit incident wil ik deze speler eens in de basis zien.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.160 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico babalola carranza dutch enz figuren gakpo geertruida gimenez hamberg hancko ivanusec julian kloese kraaij kuip middenveldert mil mls oranje philadelphia priske romano santi socrates stengs wehave wieffer willykment