Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord - VVV Venlo opnieuw gespeeld op 6 december

5 november 2018 15:52 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo op donderdag 6 december opnieuw gespeeld zal worden. De aftrap zal dan om 20:00 uur verricht worden.

Algemeen directeur Jan de Jong is blij dat er nu al een nieuwe datum bekend is. "Als bespeler van het stadion willen we natuurlijk zekerheid dat dit niet nog eens kan gebeuren", zo geeft hij aan. "Onze supporters en ook die van VVV verdienen overigens een groot compliment voor de wijze waarop zij deze zeer teleurstellende avond hebben ondergaan."

Stadiondirecteur Jan van Marwijk maakte via een reactie op de website van Feyenoord bekend dat de oorzaak van de lichtuitval gevonden was. "Het probleem zat echt hier binnen in het stadion, zoals we gisteren al direct vermoedden. Een deel van de techniek – onder meer een transformator en meerdere relais - blijkt het te hebben begeven en deze zullen worden vervangen", aldus Van Merwijk. "Daar hebben we een paar dagen voor nodig, vooral ook omdat we na vervanging van de kapotte onderdelen goed willen testen en bovendien een zogenoemde workaround gaan creëren. Deze ‘back-up’ zal zorgen dat zelfs in het zéér onwaarschijnlijke geval dat dit ons nog eens overkomt, we dan toch heel snel weer de verlichting kunnen aansturen en een wedstrijd dus niet hoeft te worden gestaakt."

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws