Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Verhuizen die mensen ook als thuis de stoppen een keertje doorslaan?'

5 november 2018 04:24 - Algemeen Dagblad

In zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad wijst Willem van Hanegem de opmerking van de hand dat de uitgevallen lichtmasten een teken zijn dat Feyenoord uit De Kuip moet vertrekken. "Ja, er zullen wel weer mensen zijn die dit als een bevestiging zien dat de prachtige Kuip 'op' is. Dan ben ik benieuwd of diezelfde mensen ook meteen verhuizen als thuis de stoppen een keertje doorslaan", vraagt het clubicoon zichzelf af.

Uitgerekend tijdens de wedstrijd dat de supporters van Feyenoord mochten protesteren tegen Feyenoord City en het vertrek uit De Kuip ging het mis. "Die spandoeken, dat valt nog niet mee voor die mensen om ze mee het stadion in te krijgen. Ze moeten aan bepaalde afmetingen voldoen, ongeveer de grootte van een kussensloep", zo geeft Van Hanegem aan. "En bij de poorten stonden stewards soms met hele groepen te overleggen of van een bepaald woord later in het stadion geen zin gemaakt kan worden. Dat drie spandoeken naast elkaar opeens iets positiefs zeggen over het huidige stadion, waar Feyenoord juist trots op moet blijven."
Tags

hanegem keertje kuip verhuizen afmetingen column kussensloep lichtmasten positiefs protesteren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Als we in de huidige Kuip blijven dan draaien we elke keer om de derde of vierde plek dan kom je in een neerwaartse spiraal terrecht dan blijf je met derde keus voetballers helaas.Op deze manier gaat er geen geld meer bij komen en dan?
UEFA redden we nu niet eens meer.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Beste Willem ik ben het gedeeltelijk met je eens, maar als we in de prachtige kuip willen blijven voetballen dan hoef je verder ook niets meer te verwachten. Feyenoord zal ieder jaar moeten inleveren, je blijft achteruit voetballen.Ik dacht dat we juist vooruit moeten en dan heb je een totaal nieuw stadion nodig en misschien als je echt wil aanklampen zullen we een rijke sjeik nodig hebben.
En waarom eigenlijk niet, andere clubs doen het toch ook. Als we zo doorgaan en je bent enkele jaren verder kun je alles vergeten omdat de kloof dan echt te groot is.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment