Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst over straf Yassin Ayoub: 'Wat intern gebeurt is tussen mij en de spelers'

3 november 2018 08:04 - Algemeen Dagblad

Yassin Ayoub werd voor het duel tegen Willem II een maand geleden buiten de wedstrijdselectie gehouden, omdat hij niet professioneel gedragen zou hebben. In gesprek met het Algemeen Dagblad wilde Giovanni van Bronckhorst echter niet zeggen wat er precies voorgevallen was. "Omdat ik voor mijn spelers ook een beschermende factor wil zijn. Dat is hoe ik werk. Wat er intern gebeurt, is iets tussen mij en de spelers. Maar er zijn dingen die niet kunnen en dat los ik graag intern op", aldus de trainer van Feyenoord. "En ik weet dat er dan soms veel kritiek is omdat spelers niet in actie komen. Maar het publiek weet niet altijd wat er gebeurt."




Tags

ayoub bronckhorst factor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Abegrijp niet waarom we deze speler hebben gehaald De enige die wat creativiteit op het middenveld kan bieden en krijgt totaal geen kans Straf zal wel gevolg van frustratie zijn en Ayoub heeft volkomen gelijk Hij zal wel denken Wat doe ik hier Maar ja meneer van Geel vond hem weer geweldig bij Feyenoord passen Nou doe er dan ook wat mee Wat zijn we toch een kloteclub geworden
+2/-3

5 jaar geleden
Gio verlegt zo de aandacht van het voetbal - dat er niet uit ziet- dat hij de fans wekelijks voorschotelt
+1/-2

5 jaar geleden
Het verhaal word vanzelf aangevuld door de supporters.
Nergens staat wat er gebeurt is en het AD komt ermee, dus heeft iemand iets tegen een journalist gelekt.
Maar leuk om er dingen bij te halen die niet in het artikel staan.
Weet je niets, zeg dan niets.
+1/-1

5 jaar geleden
Ach Ayoup laat eerst maar eens op de training zien dat je goed genoeg bent. We hebben nog helemaal niks gezien van hem.
Hij heeft het leuk gedaan bij een club uit de middenmoot meer niet..
+1/-2

 
5 jaar geleden
Het maakt geen reet uit wat Ayoub op de training laat zien. Bij GvB speelt Vilhena sowieso, ook al speelt hij het hele seizoen al als een drol en mag Ayoub hooguit een minuut of 10 meedoen. Van mij mag Vilhena wel even gaan banken en mag Ayoub het laten zien.
+3/-0

5 jaar geleden
Vilhena speelt zo reteslecht dit seizoen. Tijd dat Ayoub gewoon de kans krijgt.
+3/-0

aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Lekker Gio, lekker voeden met zo'n antwoord.

^Er zijn dingen die niet kunnen"

Stom varken...
+1/-0

5 jaar geleden
Vaag verhaal. Maar Gio kan gewoon niet uitleggen aan spelers en fans waarom sommigen week in week uit mogen falen en anderen nooit de kans krijgen (zoals Ayoub en Tapia). Hij moet eindelijk eens gaan beseffen dat hij zijn selectie verzwakt door zijn selectiebeleid. En die fout maakt het al vier seizoenen op rij. We gaan voor de eigen jeugd, was het lulverhaal enkele weken geleden; alleen Bijlow krijgt echt de kans. Verder is er geen jeugdspeler onder Gio doorgebroken, en dus doen we aan kapitaalvernietiging. En (dure) aankopen verliezen hun transferwaarde omdat ze geen speeltijd krijgen. Denk aan Gustafson, Bilal, Amrabat, nu weer Ayoub. Ik zou in de winterstop afscheid van Gio nemen en met de nieuwe coach in de tweede seizoenshelft gaan doorselecteren naar een nieuw team.
+1/-0

5 jaar geleden
Vilhena speelt zo afschuwelijk slecht doet echt pijn aan mijn ogen en in mijn voetbalhart. Deelde mee in superperiode kea die hem hielp en coachte en meetrok naar hoger niveau. Vorig jaar gescoord (weining beslissende goals maar goed) en wordt daarom zwaar overschat. Was gewoon incidenteel goals en assists want maar 1 seizoen. Is niet fel meer altijd balverlies een van langzaamste selectie niet creatief geen rechterbeen weinig gogme. De 2-0 van zyech staat hij omgedraaid op 1 been het schot te blokken nog nooit vertoond zo dom.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki