Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Nieuwkoop: 'Dit zijn mooie momenten om mezelf te laten zien'

1 november 2018 08:52 - De Telegraaf

Door de schorsing van Jeremiah St. Juste krijgt Bart Nieuwkoop de komende wedstrijden weer de kans om zich te bewijzen. Nieuwkoop was vorig jaar de beoogde rechtsback toen Rick Karsdorp werd verkocht. "Het is niet zo gelopen zoals ik had gehoopt. Dat is deels veroorzaakt door blessureleed. Het is cruciaal geweest dat toen Karsdorp vertrok, ik in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gelijk geblesseerd raakte", aldus Nieuwkoop. "Ik hoop de komende drie duels te kunnen spelen. Dit zijn mooie momenten om mezelf te laten zien. Als ik het goed doe, zal er voor de trainer geen reden zijn om me te wisselen."

Nieuwkoop heeft nog altijd de hoop om bij Feyenoord door te breken. "Ik heb het vertrouwen in mezelf dat dat nog kan. En dat zal ik ook houden", zo geeft hij aan.

De wedstrijd tegen ADO Den Haag is voor Feyenoord de eerste kans om nog iets van het seizoen te kunnen maken. "Het is lastig om in oktober al zo ver achter te staan", zegt Nieuwkoop daarover. "We moeten nu niet naar het kampioenschap kijken. Laten we er eerst maar eens voor zorgen dat we weer een goede reeks neerzetten. Daarnaast is de beker erg belangrijk voor ons."




Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop karsdorp ado blessureleed jeremiah juste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nou Bart ik heb al genoeg gezien van je. Je bent gewoon niet goed genoeg.
+2/-1

 
5 jaar geleden
We zullen het zien, heeft het ook af en toe goed gedaan als back...
+1/-2


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.405 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda