Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Feyenoord is Neerlands hoop in bange dagen '

22 oktober 2018 07:12 - De Telegraaf

In zijn wekelijkse column in De Telegraaf geeft Valentijn Driessen aan dat de hoop van de Eredivisie gevestigd is op Feyenoord. "Wie er nog aan twijfelde; niets of niemand in de Eredivisie lijkt PSV en Ajax uit hun evenwicht te krijgen. Feyenoord is Neerlands hoop in bange dagen als de bekerwinnaar en houder van de Johan Cruijff Schaal zondag op bezoek gaat in de Johan Cruijff ArenA", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. "De probleemloze 3-0 overwinning thuis tegen PEC Zwolle, met een uurtje fatsoenlijk veldspel, geeft Feyenoord hoop dat er misschien toch wat mogelijk is bij Ajax."

Driessen gaat verder: "Mislukt de Rotterdamse missie dan kijken Gio & co tegen een achterstand van respectievelijk tien en vijf punten op PSV en Ajax aan. Na tien competitieduels zal de Eredivisie veroordeeld zijn tot een two horse race. Iets wat elders in Europa niet zeldzaam is; sterker in sommige grote competities is het slechts datumpje prikken voor de kampioensfeesten van Juventus, Paris Saint-Germain en Bayern München."




Tags

driessen bange eredivisie neerlands telegraaf arena bayern chef column competitieduels datumpje gio horse houder juventus kampioensfeesten pec prikken probleemloze uurtje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda