Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'De titelrace is nog steeds heel erg open'

18 oktober 2018 18:58 - Fox Sports

Nicolai Jørgensen is in gesprek met Fox Sports nog altijd overtuigd van de kansen van Feyenoord in de titelrace. "Het is nog steeds heel erg open. We staan vlak achter PSV, zij zijn heel goed begonnen. Maar we staan maar twee punten achter Ajax en dat gat willen we zeker sluiten", aldus de aanvaller. "Je moet het ieder jaar proberen. In mijn eerste jaar hebben we het gewonnen, dat was fantastisch. Maar nu moeten we het weer doen. Het is lastig om aan te geven hoe groot de kans is, want we moeten het zelf doen, maar kwalitatief gezien zit er weinig verschil. Ik denk dat wij het kunnen doen, maar het is lastig om te zeggen. We moeten focussen op iedere zondag en de punten winnen. We moeten niet zoveel denken over wat er misschien in mei gaat gebeuren."

Het seizoen voor hem verloopt tot nu toe erg teleurstellend. "Het is heel frustrerend geweest voor mij. Ik ben nu al bijna vier maanden geblesseerd. Nu ben ik terug en heel blij om weer met mijn teamgenoten te kunnen spelen", zegt hij daarover. "Nu moet ik er voor zorgen dat dit een goed seizoen wordt en niet zoals de eerste maanden."

Tijdens zijn blessure werd zijn plek in de spits ingenomen door Robin van Persie. "Hij is fantastisch. Hij heeft volgens mij zes doelpunten gemaakt. Op zijn leeftijd bewijst dat hoeveel kwaliteit hij heeft", zo geeft hij aan. "Hij is misschien niet altijd meer zo fit als hij ooit geweest is, maar zijn kwaliteiten spreken voor zich. Hij is een ongelofelijke speler en fantastisch om hem te zien spelen."

Jørgensen is op zoek naar het gevoel wat hij in zijn beginperiode bij Feyenoord had. "Het eerste anderhalf jaar verliep heel soepel. De club, het team, iedereen deed het fantastisch. Na de winterstop ging het bij mij wat minder en was het daarna wisselend", aldus de spits. "Voor mij is het belangrijk om dat oude niveau weer terug te vinden. Niet alleen voor mij, maar ook voor het team. Dat gevoel wat ik het eerste jaar had, moet ik weer zien te vinden."

Meer op Fox Sports


Tags

beginperiode bewijst fox kwalitatief persie soepel verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Na " we staan vlak achter PSV " ben ik gestopt met lezen.( 8 gespeeld 7 punten achter)
+2/-1

1 jaar geleden
Natuurlijk is de titelrace nog open alleen doen wij er helaas niet aan mee. Het zal gaan tussen 020 en 040 en laat de titel dan maar naar 040 gaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Ach Nicolai, toen liep er ene Kuyt, Karim en Elia rond en Kongolo en Karsdorp niet te vergeten. Nu moet de trainer hetzelf doen en krijgenwe een afstraffing van jewelste op 28 oktober.....
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat akzekup arkazan assaidi azarkan beek botteghin bozenik bryan eredivisie fer feyenoordopnummer fortuna geheid guzzie hanegem haps jong karsdorp kokcu kuytebijter larsson linksbuiten linssen narsingh opbouw realist sinisterra socrates