Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verlengt contract van doelman Ramón ten Hove tot 2021

18 oktober 2018 16:17 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat het contract van Ramón ten Hove met twee jaar is verlengd. Het oorspronkelijke contract liep nog tot 2019 en loopt nu in 2021 pas af. De keeper kwam in 2011 over naar de jeugdopleiding van Feyenoord en maakt sinds 2017 deel uit van de A-selectie.

In gesprek met Feyenoord TV laat Ten Hove weten erg blij te zijn met zijn nieuwe contract. "Trainen en spelen bij de club waar ik van jongs af aan al fan van ben zorgt ervoor dat ik elke dag fluitend naar de club kom", aldus Ten Hove. "Dat ik deel uitmaak van een selectie met vier keepers zie ik als een voordeel, omdat ik van iedereen wat opsteek en we het beste in elkaar naar boven halen. Uit de gesprekken die ik heb gehad en de manier waarop de trainers hier dagelijks met mij aan de slag gaan, voel ik dat Feyenoord echt een plan met mij heeft. Dit is voor mij het beste van het beste."

Ook technisch directeur Martin van Geel is blij met het nieuwe contract van de doelman. "Ramón is op deze jonge leeftijd al een zeer stabiele jongen waar je altijd van op aan kunt", zo geeft hij aan. "Een talentvolle, zelfopgeleide keeper die met zijn leergierigheid en drive de afgelopen anderhalf jaar bij het eerste elftal al grote stappen heeft gemaakt. We zijn dan ook blij dat we zijn ontwikkeling bij Feyenoord met deze verlenging voort kunnen zetten."

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws