Transparent
Inloggen
Sluiten

Terug met een nieuwe site en een nieuwe naam

15 oktober 2018 12:00

Nee, je bent niet op de verkeerde website terecht gekomen. We zijn terug met een nieuwe site én een nieuwe naam. Vanaf vandaag gaat Feyenoord.netwerk.to verder als Feyenoord.supporters.nl. Wel met dezelfde functionaliteiten die je ook gewend was van de oude site, maar alles in een nieuw jasje. En nu ook veel beter mobiel bereikbaar!

Het forum is momenteel nog offline. Dit zal zo snel mogelijk ook weer online komen als ook het forum is omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. Voor nu kan er helaas nog geen indicatie worden gegeven wanneer het forum weer terug zal keren. Wel is het vanaf nu weer mogelijk om te kunnen reageren op de nieuwsberichten. Dit kan worden gedaan op alle berichten die vanaf dit nieuwsbericht zijn geplaatst tot een week na plaatsing van het bericht.

We begrijpen dat er de nodige vragen zijn over de tijd dat de website offline is geweest en ook de duur daarvan. Omdat reageren op een van de nieuwsberichten niet de juiste plek is voor de vragen, omdat het dan snel onoverzichtelijk wordt, verzoeken we die vragen te bewaren tot ook het forum weer terug is. We zullen daar een plek inrichten waar alle vragen gesteld kunnen worden en hier ook antwoord op gegeven zal worden. Mocht je niet zo lang willen wachten, kun je jouw vraag ook via een privébericht aan de beheerders of via e-mail stellen.

In vergelijking met de oude site zijn er wel een paar dingen veranderd die hieronder verder worden omschreven.

Foto’s
Waar mogelijk zullen de nieuwsberichten vanaf nu een foto bij het bericht bevatten. Dit is en was een vaak gestelde vraag van veel gebruikers en het ziet er natuurlijk ook beter uit. Nu de ruimte voor de nieuwsberichten een stuk breder is, is er nu ook plek voor een foto.

Profiel
Op de nieuwe site is het mogelijk om zelf je profiel te kunnen wissen als je geen onderdeel meer wenst uit te maken van de community. Op de oude site moest dit door een van de beheerders gedaan worden. Om te voorkomen dat hier geen misbruik van gemaakt zal worden, ontvang je eerst een e-mail met een link waarin je bevestigd dat je jouw profiel wilt verwijderen.

Inloggen
Omdat alles vanuit de oude site is over gezet naar de nieuwe site zijn de inloggegevens hetzelfde gebleven. Je logt dus in met de loginnaam en het wachtwoord die je ook op het Netwerk had. Mocht je deze niet meer weten, kun je onder de knop Wachtwoord een nieuw wachtwoord opvragen. Je ontvangt dan binnen een paar minuten een link op je e-mailadres waarin je zelf een wachtwoord kan instellen. Het is vanaf nu ook weer mogelijk om je wachtwoord aan te passen.

Transfers, Design en Chat
Omdat er afgelopen maanden helemaal geen gebruik werd gemaakt van de pagina’s Transfers, Design en Chat hebben we deze voor nu niet meegenomen in de nieuwe site. Mocht de vraag er echter wel naar zijn, kunnen deze in een later stadium alsnog weer toegevoegd worden.

Battle
Mede omdat het forum ook offline was, is er afgelopen maanden weinig gebruik gemaakt van de Battle. Deze willen we echter wel nieuw leven in blazen en we hebben daarom ook een lijst aan nieuwe vragen toegevoegd.

Facebook
Feyenoord.supporters.nl is vanaf nu ook via Facebook te volgen. Ook op deze manier kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en discussiëren met andere fans.

Ga naar https://www.facebook.com/feyenoordsupporters/ en like het meteen.

E-Zine
Vanaf volgende week zal de E-Zine op maandagochtend pas verstuurd worden. Dit omdat in de kranten op maandagochtend ook nog voldoende nieuwsberichten staan over de wedstrijden van het weekend daarvoor en op die manier alles goed afgesloten kan worden.
Tags

nieuwsberichten wachtwoord foto offline battle beheerders chat design zine bereikbaar breder community discussieren feyenoordsupporters functionaliteiten gebruikers huisstijl inloggegevens inloggen inrichten jasje knop like loginnaam logt mailadres mobiel nieuwsbericht omgebouwd onoverzichtelijk opvragen privebericht verwijderen wissen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Gio4ever (geschorst)
5 jaar geleden
Gaaf dat jullie weer terug zijn! De site ziet er heel goed uit
+5/-0

5 jaar geleden
Mooi dit :) Fijn om alles weer te kunnen lezen. Hoop dat het forum ook snel weer volgt
+5/-0

5 jaar geleden
Kan niet wachten op het forum! Leuke nieuwe huisstijl :)
Eindelijk weer oeverloos discussiëren over Feyenoord, want er schort nogal wat aan laatste tijd :\(
+5/-0

5 jaar geleden
Het forum is terug. Hoera, laat het geleuter losbarsten!!! Feyenoord zonder geleuter is als ...
+4/-0

5 jaar geleden
Mooi dat we terug zijn, jammer dat ze mijn nick al gestolen hebben.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Weet je dat zeker ik kon me gewoon aanmelden met netwerk login. geen nieuwe registratie
+3/-0

 
5 jaar geleden
Nee kon mijn nick niet meer kiezen, mijn e-mailadres was ook niet meer bekend.
+2/-0

 
site-admin 5 jaar geleden
Kun je een mail sturen naar feyenoord@supporters.nl met wat op het Feyenoord Netwerk jouw nickname was en op welk e-mailadres deze stond geactiveerd? Dan kijken we mee hoe we het kunnen herstellen. De complete ledenlijst is geïmporteerd, dus als je toen al een gebruikersnaam had, zou deze nog steeds gewoon actief moeten zijn.
+4/-0

 
5 jaar geleden
Mail is verstuurd
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik heb hetzelfde probleem
+1/-0

 
aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden
Lekker janken
+0/-2

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Leuk hoor. Benieuwd of het weer gaat leven. Is toch alweer lang geleden. Vroeger erg naar mijn zin gehad. :)

Well done!
+3/-0

5 jaar geleden
Prima werk. Nu nog het forum online. Op de mobiele telefoon is de kop van de site overigens onduidelijk. Dit kan verbeterd worden.
+2/-0

 
site-admin 5 jaar geleden
Kan je aangeven wat je hiermee bedoelt? Kritiek is altijd welkom. Of we overal iets mee kunnen is wat anders, maar we nemen het in elk geval mee!
+1/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Op mijn iPhone wordt de titel in de (rode) kop 'feyenoord.supporters.nl' naar verhouding kleiner weergegeven dan de rest van de site. De weergave van de kop is bovendien niet scherp. De rest van de site wordt goed weergegeven. In de (grijze) menu balk is het lettertype groter en scherper dan de titel, waardoor dit effect nog eens versterkt wordt. Dus op de laptop is de weergave prima, op de iPhone niet.
+2/-0

 
aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden
Sinds wanneer ga jij ineens wat met kritiek doen dan?
+0/-2

5 jaar geleden
Ja ja de site eindelijk terug in een mooi nieuw jasje, toppie heren.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Prima layout zo. Mobiel ook prima weergave. Leuk dat jullie weer in de lucht zijn.
Alleen merk ik, dat na een post de chronologie van de reacties niet meer klopt.
+1/-0

5 jaar geleden
Leuk, en eindelijk weer reageren maar mijn inlog gegevens werkte niet. Heb nieuwe account aangemaakt
+1/-0

5 jaar geleden
Ha gezellig! De afgelopen anderhalf jaar sporadisch meegeluld via FR12, FRFans etc. Paar oude bekenden nog wel zien posten.
+1/-0

5 jaar geleden
Heerlijk. Waar zijn Tovenaar, Hasil, Prem, Feyenoord Alicante? Heb deze jongens toch een tijdje gemist. Ben benieuwd wat ze van de ploeg vinden die er nu staat.
Misschien dat Tovenaar nog ergens een creatieve middenvelder weet. Nu is het toch allemaal te veel van hetzelfde: Clasie, Ayoub, Vilhena, Tapia, en dan had je ook nog Amrabat en El Ahmadi. Allemaal uit vrijwel dezelfde mal. Of moet ik zeggen Vormer. Herkenbare harde werkers.
Maar naar het theater ga je niet voor identificatie. Daar heb je de badkamerspiegel voor, of het politiebureau.
Laat ons weer vergapen aan iets groots.
Heeft Van Persie broers? Neven misschien? Achterneefje dan?
+1/-0

aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden
https://www.feyenoordcommunity.nllink

Daar is t forum wel gewoon open en gelden er niet van die achterlijke regeltjes en daar heeft ook niemand een dubbele agenda.
+0/-6

reactie verwijderd


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.760 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne bronckhorst ceo driessen geertruida gimenez gio hancko kloese liverpool marino middenveldert nadje pusic sahin schreuder slot sterkhouders stuivenberg timber topper trauner twente wegdoen wehave wieffer willykment yoda zerrouki