Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Zij speelden goed en wij niet goed genoeg'

7 oktober 2018 17:10

Na het gelijke spel tegen Willem II stond Nicolai Jørgensen met gemengde gevoelens Fox Sports te woord. "Het was een moeilijke wedstrijd. Zij speelden goed en wij niet goed genoeg. Aan het eind was er te veel chaos. Wij moet daar de controle hebben en dat hebben we niet. Dat moeten we beter doen", zo gaf de Deen aan. "Persoonlijk was het ook moeilijk na drie maanden zonder voetbal, maar ik ben blij om weer terug te zijn. Ik moet extra hard werken iedere week om zo snel mogelijk fit te zijn. Dit was een grote stap, maar het moet nog een stuk beter."

Jørgensen ging verder: "Ik mis nog wedstrijdritme. Het is geen excuus, maar zo is voetbal. Ik heb wedstrijden en minuten nodig. Ik heb de eerste stap nu genomen, maar helaas hebben we niet gewonnen. Ik weet zeker dat we na de interlandperiode sterker terug zullen komen."

De spits kreeg de vraag of afgelopen maanden voor hem frustrerend waren geweest. "Het was ongelofelijk. Ik wist niet wanneer ik weer kon trainen of weer kon spelen. Het was zeer frustrerend. Ik ben blij dat ik nu weer kon spelen, ook al hebben we niet gewonnen", aldus Jørgensen, die zelf ook niet wist hoe lang hij uit de roulatie zou zijn. "Het was een lastige blessure. Ik weet niet eens zeker wat het was. Iets in mijn voet met een bot. De medische termen zijn lastig om uit te leggen. Ik hoop dat het nu voorbij was en ik alle minuten dit seizoen kan spelen."




Tags

bot chaos excuus fox termen wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki