Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Als je zo laat in de wedstrijd voor komt, mag je zo'n wedstrijd niet weggeven'

7 oktober 2018 16:47

Giovanni van Bronckhorst gaf in gesprek met Fox Sports aan teleurgesteld te zijn. "Met name over de eindfase. Als je zo laat in de wedstrijd voor komt, mag je zo'n wedstrijd niet weggeven op de manier zoals wij gedaan hebben", aldus Van Bronckhorst. "Het was een moeizame wedstrijd. Niet veel kansen over en weer. Een paar kansen met Steven via een afstandsschot. In de tweede helft nog een paar kleine kansjes uit een corner. Je komt voor in een wedstrijd die moeizaam is. Dan moet je die wedstrijd ook winnen."

Van Bronckhorst ging verder: "Je ziet dat het een heel moeizame wedstrijd is. Keuzes aan de bal die we niet goed doen, waardoor we niet in het spel komen. Het is moeilijk. Als je naar de passing kijkt, aannames van de bal, dat moeten basis dingen zijn die goed moeten zijn. Dat was vandaag heel moeizaam. Alleen je komt wel met 0-1 voor. Je wacht op de kans die komt en die wil je benutten. Met name de manier op, we staan met twee tegen een aan de zijkant. Dan moet je daar niet voetballend uit komen, maar die bal naar voren schieten en geen enkel risico nemen. Dat is een moment in de wedstrijd die eigenlijk niet mag."

De trainer van Feyenoord was het niet eens met de opmerking dat zijn ploeg de laatste weken aan het worstelen is. "We komen uit een heel goede reeks qua resultaat. We weten allemaal dat het voetballend beter kan en beter moet. Daar moet je ook kritisch naar kijken. Maar vandaag mag je de wedstrijd niet verliezen op de manier zoals wij gedaan hebben", zo gaf hij aan.




Tags

bronckhorst aannames fox kansjes passing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki