Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermeer: "Bijlow net een jonger broertje"

2 oktober 2018 09:32

In het Algemeen Dagblad komt Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer aan het woord, die afgelopen week in de beker mocht keepen en tegen Vitesse Bijlow verving vanwege een blessure, maar die dit seizoen duidelijk de tweede keeper is. Vermeer vertelt wel te kunnen leven met die situatie: "Vanaf de eerste dag dat we met elkaar werken, voelt het alsof Justin een jonger broertje van mij is. Ik probeer Just te helpen waar ik kan. Feyenoord heeft een jonge keeper in huis die het heel ver kan schoppen. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren, dan graag. Ik ga echt niet lopen kloten omdat ik zo nodig moet spelen. Zo zit ik niet in elkaar. We kennen allemaal het voetbal, Justin zit nu bij de voorselectie van Oranje. Dan komen er altijd weer mensen met kritiek. Daar kan ik hem bij helpen."
Tags

vermeer bijlow broertje jonger oranje vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika afrondende arne berghuis boer bozenik feyenoordtm frankrijk gaal geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk mischien molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot vasquez ven willykment