Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Vermeer: "Ik vind dat ze bij Feyenoord anders met Kenneth om hadden kunnen gaan"

30 september 2018 11:16 - NOS

In een interview met de NOS beklaagt zaakwaarnemer Haatrecht zich over het doodlopende spoor waarop Kenneth Vermeer bij Feyenoord lijkt te zijn beland. De keeper is na twee succesvolle seizoenen uit beeld geraakt en keept de rest van dit seizoen naar het zich laat uitzien alleen nog in de beker.

"Ik vind dat ze bij Feyenoord anders met Kenneth om hadden kunnen gaan, als je kijkt naar alles wat hij heeft laten zien in zijn eerste twee seizoenen. Hij is in 2014 ook tegen ieders adviezen in overgekomen van Ajax. En een dag na het mondelinge akkoord met Feyenoord meldde Manchester United zich nog", aldus de zaakwaarnemer van Vermeer. Hij vervolgt: "We hadden elkaar al de hand gegeven, dan is het voor ons bindend. Nee, ook achteraf gezien hebben we daar geen spijt van". In het interview wordt verder ingegaan op het succes van Bijlow en de moeizame relatie tussen Vermeer en trainer Van Bronckhorst.

Meer op NOS




Tags

vermeer beland bijlow bindend bronckhorst doodlopende haatrecht keept nos spoor uitzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris