Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerduel van Feyenoord tegen vv Gemert wordt toch in Helmond gespeeld

27 september 2018 20:35

Het bekerduel van Feyenoord tegen vv Gemert zal vanavond in het stadion van Helmond Sport gespeeld worden. Daartoe werd eerder besloten na gesprekken tussen de amateurclub, de KNVB, Feyenoord, de politie en de gemeente Gemert-Bakel.

Gemert-voorzitter Carlo Hazenveld betreurt het dat de wedstrijd niet op het eigen sportpark gespeeld kan worden. "Wij wilden héél graag deze wedstrijd op ons eigen sportpark spelen. Het is een geweldige kans en eer om een topclub als Feyenoord in het kader van een officiële wedstrijd in Gemert te ontvangen," zo geeft hij aan. "We hebben ook alles in het werk gesteld. Maar uiteindelijk hebben we ratio boven emotie moeten stellen en dit besluit moeten nemen."
Tags

gemert bekerduel helmond bakel betreurt carlo eer gemeente hazenveld kader knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.096 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment