Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitspraak CAS over transfer De Vrij: Feyenoord moet maar helft van resterende bedrag ontvangen

25 september 2018 11:19

De CAS heeft uitspraak gedaan inzake van de transfer van Stefan de Vrij naar Lazio Roma, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. De Italianen moesten nog twee miljoen euro betalen aan Feyenoord, maar na uitspraak van de CAS hoeft maar ruim één miljoen betaald te worden.

Lazio wilde niet meer betalen, omdat zij aangaven dit al betaald te hebben. Later bleek echter dat zij in een phishing mail getrapt waren en het bedrag naar het verkeerde rekeningnummer over gemaakt te hebben. Feyenoord eiste het complete bedrag op en stapte daarom naar het CAS. Het sporttribunaal besloot met de uitspraak in het midden te gaan zitten, waardoor Feyenoord maar de helft van het bedrag hoefde te ontvangen.

Feyenoord laat het er echter niet bij zitten. "Wij zijn inderdaad verwikkeld in een kwestie rondom de betaling van het derde en laatste deel van de transfersom voor Stefan de Vrij", zo geeft woordvoerder Raymond Salomon aan. "De betaling op de juiste bankrekening van Feyenoord door Lazio bleef uit. Daarop heeft Feyenoord diverse rechtsmaatregelen getroffen om het bedrag alsnog te incasseren. Inmiddels heeft Feyenoord via een uitspraak van de Court of Arbitration for Sport meer dan de helft van het openstaande bedrag alsnog ontvangen. Feyenoord is bezig met verdere maatregelen en verhaalsacties om ook het restant te innen. In het belang van het laatste doet Feyenoord hierover verder geen mededelingen."
Tags

cas lazio betaling stefan aangaven arbitration bankrekening court eiste getrapt innen inzake italianen kwestie mededelingen phishing rechtsmaatregelen rekeningnummer roma salomon sporttribunaal stapte verhaalsacties verwikkeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.096 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment