Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerduel van Feyenoord tegen vv Gemert wordt toch in Helmond gespeeld

4 september 2018 08:25

Het bekerduel van Feyenoord tegen vv Gemert zal toch in het stadion van Helmond Sport gespeeld worden. Dat heeft de hoofdklasser bekend gemaakt op de eigen website. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat het gewoon gespeeld zou worden op het eigen sportpark, maar na gesprekken met de KNVB, Feyenoord, de politie en de gemeente Gemert-Bakel is toch besloten om de wedstrijd in Helmond te laten spelen.

Gemert-voorzitter Carlo Hazenveld betreurt het dat de wedstrijd niet op het eigen sportpark gespeeld kan worden. "Wij wilden héél graag deze wedstrijd op ons eigen sportpark spelen. Het is een geweldige kans en eer om een topclub als Feyenoord in het kader van een officiële wedstrijd in Gemert te ontvangen," zo geeft hij aan. "We hebben ook alles in het werk gesteld. Maar uiteindelijk hebben we ratio boven emotie moeten stellen en dit besluit moeten nemen."




Tags

gemert helmond bekerduel bakel betreurt carlo eer gemeente hazenveld hoofdklasser kader knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda volkslied willykment woerts yoda