Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat over prijzenkast Van Bronckhorst: 'Er zijn er weinig die op zo’n prestatie kunnen wijzen'

11 augustus 2018 06:57

In gesprek met De Telegraaf is Dick advocaat lovend over het aantal prijzen die Giovanni van Bronckhorst als trainer al heeft binnen gehaald. Na ruim drie jaar heeft hij al vijf trofeeën weten binnen te slepen. "Dat is meer dan wat ik won bij PSV! Er zijn er weinig die op zo’n prestatie kunnen wijzen," zo geeft hij aan. "Een tijdje terug vertelde ik hem nog dat ik bij PSV in de eerste drie jaar vier prijzen had. Nu is hij me voorbij."

In het eerste seizoen ondersteunde Advocaat Van Bronckhorst nog enkele maanden. "Het leuke aan Van Bronckhorst is dat hij in de periode dat ik even bij Feyenoord was aan mij vroeg wat hij moest veranderen in zijn werkwijze. Ik antwoordde hem toen: heel weinig. Je moet vooral jezelf blijven," zegt hij daarover. "Wat mij intrigeerde was dat je aan hem niet kon zien dat hij negen wedstrijden achter elkaar niet had gewonnen. Hij kwam heel goed en duidelijk over naar zijn spelers, hij praatte met iedereen. Oogde stabiel en hij begreep dat enkele dingen anders moesten."




Tags

bronckhorst advocaat prijzenkast intrigeerde ondersteunde praatte telegraaf trofeeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda