Transparent
Inloggen
Sluiten

Jean-Paul Boëtius: 'Op het veld hebben we het allemaal laten afweten'

9 augustus 2018 23:30

Na afloop kreeg Jean-Paul Boëtius op RTL 7 de vraag of het aan de instelling had gelegen dat Feyenoord zo hard onderuit ging. "Nee, ik denk niet dat het per se aan de instelling heeft gelegen, want ik heb niet bij de spelers gezien dat er onderschatting was of wat dan ook," aldus Boëtius. "Maar er waren teveel vraagtekens in bepaalde fases, terwijl we ons wel goed hebben voorbereid. Alle informatie meegekregen, maar op het veld hebben we het allemaal laten afweten."

Na ruim een uur spelen kwam Boëtius in de ploeg. "Ik heb geprobeerd energie in de wedstrijd te brengen en ook enkele kansjes gehad, maar jammer genoeg niet benut," zo gaf hij aan. "Als je een paar doelpunten maakt praat ik de verliespartij niet goed natuurlijk, maar kijk je misschien wel iets anders naar de return."

De aanvaller heeft de hoop nog niet opgegeven. "Zij hebben nu vier keer gescoord op papier, maar hebben op papier een mindere selectie. Als wij zondag een paar keer doelpunten maken, praat iedereen weer heel anders," zei hij daarover.




Tags

boetius kansjes onderschatting opgegeven verliespartij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea fundament geertruida gimenez hancko hartman ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo nieuwkoop oosting schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda