Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Ik zit bij de mooiste club van Nederland. Daarmee prijzen pakken is machtig'

6 augustus 2018 07:07

Ook tegenover De Telegraaf was Justin Bijlow erg blij met de winst van de Johan Cruijff Schaal. "Ik zag mijn vader bijna van de tweede ring af vallen," zo gaf hij lachend aan. "Ik zit bij de mooiste club van Nederland. Daarmee prijzen winnen is machtig, daar doe ik het allemaal voor."

De nieuwe eerste keeper van Feyenoord looft ook de samenwerking met Kenneth Vermeer. "De samenwerking met Kenneth is top en dat is-ie al vanaf de dag dat ik bij de selectie kwam. Hij heeft me opgevangen toen ik de kleedkamer van het eerste elftal binnenstapte, heeft me ontzettend veel geleerd en we trainen hartstikke goed met elkaar," aldus Bijlow. "Hij stelt zich zo geweldig op naar mij. Hij helpt me nog steeds. Voor de wedstrijd tegen PSV kwam hij naar me toe en zei: Justin, geniet er van en doe je ding. Je kan het."

Bijlow vindt de Johan Cruijff Schaal ook zeker een prijs. "Jaaaa, Robin zegt het toch: een prijs is een prijs... Dus gaan we ook van deze genieten," zei hij daarover.

De strafschoppenreeks zorgde wel voor veel verwarring. Zo wilde PSV-doelman Jeroen Zoet na iedere strafschop alweer terug het doel in. "Ik had het zelf ook, hoor. Ik wilde al uit het doel gaan, toen ik me realiseerde dat ik er nog eentje moest stoppen," zo gaf Bijlow aan. "Het is even wennen voor iedereen. Maar je hoort mij niet klagen, dit is een goed begin van het seizoen."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow machtig nederland binnenstapte geniet jaaaa klagen realiseerde ring strafschoppenreeks telegraaf vermeer verwarring zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda