Transparent
Inloggen
Sluiten

Karim El Ahmadi: 'Prachtig voor Feyenoord en mooi dat Robin aanvoerder is nu'

6 augustus 2018 07:02

Ook Karim El Ahmadi, momenteel in Oostenrijk op trainingskamp met Al Ittihad, was erg blij met de winst van Feyenoord tegen PSV. "Prachtig voor Feyenoord en mooi dat Robin aanvoerder is nu. Dat is in alle opzichten een prima vervolg van het afgelopen seizoen," zo gaf hij aan tegenover De Telegraaf.

De international van Marokko is ook lovend over Robin van Persie. "Hij was vorig jaar heel ondersteunend naar mij. En in wezen straalde hij al uit dat hij een aanvoerder is. Ik had de band, maar Robin was ook elke dag bezig om de jongens scherp te houden," aldus El Ahmadi. "Ik hoopte alleen maar dat hij steeds fitter zou worden en zoveel mogelijk minuten zou maken naarmate het seizoen vorderde. Dan zou hij ons sterker maken. Hij had niet de ideale voorbereiding toen hij bij Feyenoord kwam. Nu heeft hij die wel gehad."

Voor El Ahmadi is het duidelijk dat Van Persie nog altijd tot de beste spelers van Nederland behoort. "Dat zie je aan hoe hij staat, aan de steekpasses die hij geeft en aan zoveel andere dingen. Jammer dat hij niet al vorig jaar zomer bij ons was," zegt hij daarover.




Tags

ahmadi karim persie fitter ittihad marokko naarmate nederland oostenrijk steekpasses straalde telegraaf trainingskamp vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg