Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Justin Bijlow heeft het uitstekend gedaan, ook in de penaltyreeks'

4 augustus 2018 22:24

Giovanni van Bronckhorst was tegenover Fox Sports blij met de winst van de Johan Cruijff Schaal. "Het is een wedstrijd om een prijs en die wil je ten koste van alles winnen. Als je dan na de wedstrijd, na de penalty's, als winnaar van het veld stapt, is dat uitstekend," aldus de trainer van Feyenoord. "In de eerste helft vond ik ons niet vast genoeg aan de bal, in de tweede helft deden we dat wel. Ballen die gewoon goed moeten zijn, om rust te creëren en toe te kunnen slaan in de counter."

Ook Van Bronckhorst was erg lovend over doelman Justin Bijlow. "Voor zijn eerste officiële wedstrijd dit seizoen als eerste keeper heeft hij het uitstekend gedaan, ook in de penaltyreeks. Heel vast en hij stopt een aantal penalty's. Dat moet je in zo'n reeks hebben," zo gaf hij aan.




Discussieer mee op de forums


Tags

bronckhorst bijlow penaltyreeks counter fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko hartman kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid post potter pusic scouten sildenafil slot timber vakken voetbalprimeur wieffer yoda