Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Brad Jones tekent bij Al-Nassr

1 augustus 2018 07:11

De transfer werd door diverse media al aangekondigd, maar Al-Nassr heeft de komst van Brad Jones nu zelf ook bevestigd. Via Twitter laat de club uit Saoedi-Arabië weten dat de Australische doelman zijn carierre bij Al-Nassr zal gaan vervolgen.

Op de website van Feyenoord geeft de doelman aan met een goed gevoel terug te kijken op zijn tijd bij Feyenoord. "Mijn gezin en ik hebben een geweldige tijd gehad in Rotterdam en bij de club," zo geeft de doelman aan. "Ik koester vele mooie herinneringen, maar uiteraard zal ik vooral het veroveren van de landstitel en de huldiging op de Coolsingel nooit vergeten. Ik wens de club en de staf en selectie alle goeds toe voor de toekomst."

Technisch directeur Martin van Geel legt uit waarom Feyenoord de doelman heeft laten gaan. "Brad heeft het hier fantastisch gedaan en is nog steeds een keeper van topniveau," aldus Van Geel. "We kunnen ons permitteren een prima doelman te laten vertrekken, omdat we met Justin Bijlow, Kenneth Vermeer - die gelukkig weer fit is - en Ramón ten Hove nog steeds over een prima keepers-selectie beschikken. Bovendien creëren we zo ruimte in ons salarisbudget en uiteraard zullen we ons blijven oriënteren op de markt."
Discussieer mee op de forums


Tags

brad nassr jones arabie australische bijlow carierre coolsingel hove huldiging landstitel permitteren salarisbudget saoedi topniveau vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne dwdd geertruida gimenez grachtengordel hartman ivanusec lazio middenveldert milambo minteh nieuwkerk nieuwkoop npo paixao sauer slot stengs timber ueda volendam wehave wieffer willykment woke yoda zeroukki zerrouki