Transparent
Inloggen
Sluiten

'Brad Jones bereikt akkoord met Feyenoord over ontbinding van contract'

1 augustus 2018 06:55

Brad Jones heeft met Feyenoord een akkoord bereikt over de ontbinding van zijn contract. Dat weet De Telegraaf te melden. De club zal daarom geen transfersom ontvangen voor de doelman die zijn carrière gaat vervolgen in Saoedi-Arabië bij Al-Nassr. De international van Australië kwam twee jaar geleden transfervrij naar Feyenoord en de club is van mening dat hij sindsdien alles over heeft gehad voor Feyenoord.

Feyenoord wilde wekenlang niet meewerken aan een transfer van Jones. Zolang Kenneth Vermeer niet topfit was, was een vertrek van Jones voor Feyenoord onbespreekbaar. Voor Vermeer zijn de aflopen 24 uur echter alle seinen op groen gegaan, waardoor de club nu één van de twee routiniers kan laten gaan zonder dat de selectie verzwakt. Daarnaast liep Jones het risico om op het tweede plan te raken en behoorde hij ook niet tot de spelers die met alle geweld in Rotterdam moesten blijven. Justin Bijlow is nu de nieuwe eerste keeper van Feyenoord.

Voor de positie van derde doelman heeft Feyenoord inmiddels de transfervrije Joris Delle benaderd. De Franse doelman staat positief tegenover een vertrek naar Feyenoord. De afgelopen twee seizoenen speelde Delle voor NEC.




Discussieer mee op de forums


Tags

jones brad ontbinding delle vermeer arabie australie bijlow geweld groen joris nassr routiniers saoedi seinen telegraaf topfit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda