Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan de Jong: 'Feyenoord moet één keer in de vijf jaar kampioen worden, het liefst nog vaker'

31 juli 2018 09:57

Tijdens het Sportforum op Langs de Lijn En Omstreken is algemeen directeur van Feyenoord Jan de Jong duidelijk over de doelstelling van de club voor komend seizoen. "Feyenoord moet zo lang mogelijk meedoen om de titel," zo geeft hij aan. "Het liefst nog vaker, maar één keer in de vijf jaar kampioen zou moeten."

Na eerder Dirk Kuyt en Robin van Persie is nu ook Jordy Clasie teruggekeerd bij Feyenoord. "Hij moet echt wel een groot deel van zijn salaris inleveren, is daarvoor ook bereid," zegt De Jong daarover. "Wat ze zien is dat het in Nederland best prettig geregeld is. Je krijgt een redelijke vergoeding als je bij die topclubs voetbalt. Als je lang genoeg blijft, kun je je ook nog financieel onafhankelijk spelen. Ook in Nederland."

De Jong gaat verder: "Jordy Clasie zei tegen mij toen hij terug kwam dat hij altijd een kind van de club was, maar altijd de ambitie gehad heeft om in het buitenland te spelen. Dat heeft hij drie jaar gedaan. Hij is blij dat hij het heeft gemaakt, maar hij is nog blijer dat hij terug mag komen van Feyenoord. Dat is zijn club en daar wil hij spelen."

Feyenoord werd in de wandelgangen ook gelinkt aan een terugkeer van Daryl Janmaat en Leroy Fer. "Er wordt zoveel genoemd. Op dit moment speelt er helemaal niets," geeft de algemeen directeur aan. "Ik hoor zoveel. Ik zeg er wel bij dat je vandaag een foto maakt van de selectie kan dat morgen weer anders zijn. Maar op dit moment speelt er helemaal niets."
Discussieer mee op de forums


Tags

jong clasie nederland daryl fer foto janmaat kind kuyt omstreken persie sportforum titel wandelgangen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment