Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jordy Clasie keert terug bij Feyenoord

25 juli 2018 12:35

Feyenoord heeft nu ook zelf bekend gemaakt dat Jordy Clasie terugkeert bij Feyenoord. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Southampton, nadat hij drie jaar geleden de omgekeerde weg bewandelde.

Clasie is blij met zijn terugkeer bij Feyenoord. "Het voelt fantastisch om weer terug te zijn. Iedereen weet hoeveel deze club voor mij betekent. Ik ben Feyenoord natuurlijk altijd blijven volgen en ken nog heel veel jongens," aldus de middenvelder. "Ik heb heel veel zin om me snel bij de selectie te voegen en kijk uit naar mijn rentree in De Kuip. In dat stadion spelen blijft toch magisch."

Ook technisch directeur Martin van Geel is verheugd dat Clasie weer het shirt van Feyenoord gaat dragen. "Het is altijd fijn als een speler de club al door en door kent. Dit was voor ons ook nog eens een heel goed moment om Jordy via deze huurverbintenis aan de huidige selectie toe te voegen. Een win-winsituatie voor ons allebei," zo geeft hij aan.




Tags

clasie bewandelde huurverbintenis kuip magisch southampton winsituatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda