Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'In principe is dit mijn laatste seizoen'

4 juli 2018 02:04

Als gast in Studio Rusland werd Robin van Persie gevraagd naar zijn toekomstplannen. De aanvaller van Feyenoord wil niets uitsluiten, maar verwacht wel dat dit zijn laatste seizoen als profvoetballer gaat worden. "Je maakt elke dag wel een beetje de balans op, maar in principe is dit het laatste seizoen," geeft Van Persie aan.

Hugo Borst opperde dat Van Persie zijn carierre bij Excelsior moet afsluiten, maar dat ziet de aanvaller zelf niet zitten. "Excelsior speelt wel op kunstgras. Ik moet zeggen dat het van de kunstgrasvelden die er zijn een van de betere is, maar dat is wel een ding," aldus Van Persie. "Ik heb niet ervaren als je er iedere dag op moet trainen en spelen, hoe het dan is voor je lichaam. Als ik het nu zo moet zeggen, denk ik niet dat dat gaat gebeuren. Ondanks dat ik Excelsior wel een heel warm hart toedraag.
Tags

persie excelsior borst carierre kunstgrasvelden opperde profvoetballer rusland toedraag toekomstplannen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.796 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne dwdd geertruida gimenez grachtengordel hartman ivanusec lazio middenveldert milambo minteh nieuwkerk nieuwkoop npo paixao sauer slot stengs timber ueda volendam wehave wieffer willykment woke yoda zeroukki zerrouki