Transparent
Inloggen
Sluiten

Eric Botteghin: 'Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen'

30 juni 2018 23:08

Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen SDC Putten gaf Eric Botteghin tegenover Fox Sports aan uit te kijken naar het komende seizoen. "Ik kijk met een goed gevoel naar het nieuwe seizoen en ik hoop op een mooi seizoen," aldus de verdediger. "Vorig jaar was voor mij niet zo leuk, maar als team hebben we toen wel een prijs gepakt. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen."

De Braziliaan werd ook gevraagd naar zijn doelen voor dit seizoen. "Wat mijn doel voor dit seizoen is? Ik wil meer spelen en natuurlijk goed spelen. We willen zo hoog mogelijk eindigen in de competitie en natuurlijk ook goed spelen in Europa," gaf Botteghin aan. "De wedstrijd van vandaag was eerst wel lastig, maar deze wedstrijden gaan vooral om het maken van minuten en de conditie beter maken."




Tags

botteghin braziliaan conditie fox putten sdc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda