Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbereiding al begonnen voor Vermeer, St. Juste en Bo√ętius

18 juni 2018 15:24

Volgende week maandag begint voor de selectie van Feyenoord de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Kenneth Vermeer, Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Bo√ętius zijn een week eerder echter al begonnen, zo valt te lezen op de website van Feyenoord.

Vermeer en St. Juste zijn nog herstellende van blessures. Bo√ętius mankeert niks, maar is ook al begonnen. "Het begon al te kriebelen, want ik zat thuis ook maar niks te doen," geeft de aanvaller aan. "Dan ga je jezelf maar lekker klaarstomen, toch? De faciliteiten zijn hier top en ik vond het een prettig idee dat ik hier met Stijn Vandenbroucke een week voor de echte start al kon opstarten."
Tags

boetius juste vermeer herstellende jeremiah klaarstomen kriebelen mankeert opstarten stijn vandenbroucke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik cruzcontrol danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem jahanbakhsh kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner willykment zirkzee