Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Gerrard: 'Dirk zei altijd dat Feyenoord zijn thuis was'

27 mei 2018 15:23

In gesprek met de NOS kreeg Steven Gerrard te horen dat Dirk Kuyt hem de beste speler noemde waarmee hij had samen gespeeld. "Dat is een enorme eer, daar ben ik erg vereerd mee. Ik vond het ook fantastisch om met hem te mogen spelen. Hij was een speler die altijd hard werkte, een echte professional. Ook in van de meest fantastische mannen in een team en in de kleedkamer, dus hij verdient deze dag en deze gelegenheid. Daarom zijn we allemaal hier vandaag, een perfecte dag voor hem."

Gerrard kreeg ook de vraag hoe hij Kuyt in zes jaar Liverpool heeft zien ontwikkelen. "Het grootste compliment wat ik hem kan geven is dat hij veel enorm belangrijke doelpunten gemaakt heeft. In erg belangrijke wedstrijden maakte Dirk altijd belangrijke doelpunten. We waren erg gelukkig met hem bij Liverpool en voor hem waren het ook zijn beste jaren uit zijn carierre. Hij zei echter wel altijd dat Feyenoord zijn thuis was en als jongen van Liverpool kan ik daar alleen maar respect voor hebben."
Tags

gerrard liverpool kuyt carierre eer nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.796 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza buitenspelers dwdd geertruida gimenez grachtengordel hartman ivanusec lazio middenveldert milambo minteh nieuwkerk nieuwkoop npo paixao sauer slot stengs timber ueda volendam wehave wieffer willykment woke yoda zeroukki zerrouki