Transparent
Inloggen
Sluiten

Yassin Ayoub: 'Ik ga na de vakantie met veel enthousiasme naar Feyenoord'

24 mei 2018 14:31

Ondanks dat het afscheid bij FC Utrecht hem zwaar viel, heeft Yassin Ayoub veel zin om bij Feyenoord aan de slag te gaan. Dat geeft hij aan in gesprek met Elf Voetbal. "Nu gaan we op vakantie en de batterij opladen voor het nieuwe seizoen. Het was een lang seizoen. De vakantie is voor mij een moment om de hele film van mijn jaren bij Utrecht af te spelen, alles te laten bezinken en dankbaar te zijn voor alles wat de club voor mij heeft gedaan," aldus Ayoub. "Het hoort bij het leven om door te gaan en ik ga na de vakantie met veel enthousiasme naar Feyenoord. Daar kijk ik ook naar uit."

De middenvelder had echter wel op een andere manier willen afsluiten in Utrecht. "Ik had mijn tijd bij FC Utrecht graag willen afsluiten met een ticket voor Europa, maar ook al hadden we die gepakt, dan had ik de mensen bij de club nog niet genoeg kunnen bedanken," geeft hij aan. "Het afscheid valt mij zwaar, na al die jaren. Het lijkt mij heel apart om straks, in het nieuwe seizoen, als Feyenoorder terug te keren in Utrecht. Ik ben zo vergroeid met deze club."

Ayoub had samen met nu nog ploeggenoot Zakaria Labyad met Marokko op het WK actief willen zijn. Beide spelers werden echter niet opgeroepen. "Dat we niet zijn geselecteerd was voor mij een hele grote teleurstelling. Ik denk dat Zakaria en ik het wel hadden verdiend na ons seizoen bij FC Utrecht," zegt de middenvelder daarover.




Tags

utrecht ayoub bezinken film labyad marokko vergroeid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki