Transparent
Inloggen
Sluiten

Benefietwedstrijd Support Casper heeft ruim twee ton opgeleverd

18 mei 2018 16:08

De benefietwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag van 21 maart heeft voor Support Casper liefst € 205.010,- opgeleverd. Dat heeft Feyenoord bekend gemaakt op de eigen website>. Nog nooit werd er bij een benefietwedstrijd van Feyenoord zo'n hoog bedrag opgehaald.

Clubarts Casper van Eijck, het gezicht van de campagne, was erg blij met het enorme bedrag wat is opgehaald. "Fantastisch. De Benefietwedstrijd was heel bijzonder, een heel sfeervolle avond en met ADO Den Haag hadden we een fantastische tegenstander," aldus Van Eijck. "Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de betrokkenheid en getoonde inzet om dit mogelijk te maken."
Tags

benefietwedstrijd casper ado eijck ton campagne clubarts getoonde sfeervolle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.823 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump tsoungui ueda willykment wingbacks zerrouki