Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord heeft voorkeur aan buitenlandse transfer voor Simon Gustafson'

16 mei 2018 14:14

FC Utrecht wil graag Simon Gustafson vast leggen. Ondanks dat Feyenoord bereid is hem te laten gaan, wil het de Zweedse middenvelder liever verkopen aan een club in het buitenland. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Feyenoord zou liever geen Nederlandse club willen versterken en denkt bovendien ook meer geld te kunnen krijgen als de middenvelder naar het buitenland vertrekt. Een overstap naar het buitenland zou bovendien ook de pijn verzachten als Gustafson alsnog weet door te breken.

FC Utrecht wil de Zweed graag vast leggen omdat het middenveld in de Domstaat leegloopt, mede door het vertrek van Yassin Ayoub naar Feyenoord deze zomer. Afgelopen seizoen speelde Gustafson op huurbasis voor Roda JC, waar hij elf keer wist te scoren en acht assists gaf. Het contract van de middenvelder loopt nog tot de zomer van 2019.




Tags

gustafson simon utrecht ayoub domstaat leegloopt roda verzachten zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave