Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie over toekomst: 'Aankomende week ga ik even goed met Gio praten'

6 mei 2018 18:40

Na de wedstrijd tegen SC Heerenveen werd Robin van Persie nogmaals gevraagd naar zijn toekomst. Of hij zijn carrière afsloot als wisselspeler tegen SC Heerenveen. "Ik denk er over na, zoals ik al eerder aangaf. Ik ben alles op een rijtje aan het zetten. Ik ben goed op weg in dat opzicht. Ik heb al veel mensen daarover gesproken. Er staan nog een aantal mensen op de lijst om te spreken, waaronder Gio voor aankomende week. Daar ga ik even goed mee praten," zei de aanvaller. "Ik heb wat vragen voorbereid. Dan gaan we gewoon relax met een bakje koffie daarover discussiëren en praten over hoe hij dingen ziet en hoe ik dingen zie."

Van Persie ging verder: "Ik heb Martin van Geel al gesproken, Jan de Jong heb ik al gesproken. Een aantal andere nog. Ik neem de tijd. Je kan maar één keer stoppen, dat besef ik ook. Daarom neem ik daar ook de tijd voor en zet ik alles op een rijtje. Dat is bijna klaar nu."

Van Persie kreeg ook de vraag wat erger was. Te vroeg stoppen of te lang doorgaan. "Ik ben niet iemand die per se op het mooiste moment wil stoppen. Dat heb ik nooit voor ogen gehad. Ik heb geen droomscenario van 'dan moet ik stoppen', daar ben ik veel te veel liefhebber voor," gaf Van Persie aan. "Wat ik al eerder aangaf is dat er andere dingen meespelen, daar zijn we mee bezig. Ik heb nooit gehad dat ik er met een 'big bang' uit wil gaan ofzo. Dat is voor mij geen argument."
Tags

persie gio heerenveen afsloot discussieren droomscenario jong ofzo relax wisselspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.184 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave