Transparent
Inloggen
Sluiten

VVCS Profvoetbalgala op rondvaartboot

5 mei 2003 19:12 - VVCS

Verslaggever: RvN

e VVCS maakte vandaag bekend dat het Profvoetbalgala dit jaar op een rondvaartboot in de buurt van Rotterdam plaats zal vinden. Tijdens een rondvaart door de wateren van Rotterdam, voorafgaande aan de finale van de Amstel Cup, zullen de winnaars in de verschillende categorie?n bekend worden gemaakt.

Aan de genomineerden van Feyenoord en FC Utrecht is blijkbaar niet gedacht, aangezien zij zich op de bewuste middag moeten voorbereiden op de Amstel Cup finale.

Pierre van Hooijdonk en Dirk Kuijt zijn beiden genomineerd voor de titel van Voetballer van het Jaar. Zij moeten het opnemen tegen Mateja Kezman. De titel ging vorig seizoen ook al naar Pierre van Hooijdonk. Feyenoord zal niet net als vorig seizoen alle titels in de wacht kunnen slepen op het VVCS Profvoetbalgala. Naast de titel van Voetballer van het Jaar werd Feyenoord alleen genomineerd voor de titel van Club van het Jaar. Naast de Rotterdammers werden PSV en Ajax genomineerd.

Voor de titel van Talent van het Jaar komen Robben, Pienaar en Sneijder in aanmerking, voor de titel van Coach van het Jaar Hiddink, Koeman en Neeskens. De strijd om de beste doelman gaat tussen Babos, Gentenaar en Waterreus.

Meer op VVCS




Tags

titel profvoetbalgala vvcs rondvaartboot amstel hooijdonk babos gentenaar hiddink kezman koeman kuijt mateja neeskens pienaar robben rondvaart utrecht voorbereiden wateren waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg