Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst van Denny Landzaat naar Feyenoord onbespreekbaar voor AZ'

4 mei 2018 06:43

Feyenoord ziet in Denny Landzaat de ideale kandidaat om de plek van Jan Wouters als assistent-trainer van Feyenoord op te vullen. De oud-speler van Feyenoord zou zelf ook graag willen, maar AZ wil de trainer niet laten gaan. "Het contract van Denny is verlengd. Hij treedt toe tot de technische staf bij de selectie. Alles was al in kannen en kruiken, dacht ik," aldus technisch directeur Max Huiberts tegenover De Telegraaf.

Met Landzaat is echter nooit onderhandeld over een functie binnen AZ en ook zijn zaakwaarnemer is hier niet van op de hoogte gesteld. Zowel Giovanni van Bronckhorst als Martin van Geel zien Landzaat graag komen. De club wil echter geen conflict met de leiding van AZ, omdat de relatie tussen algemeen directeur Robert Eenhoorn en Feyenoord al jaren uitstekend is.

Mochten de clubs er niet uit komen, zou Landzaat nog altijd een arbitragezaak kunnen aanspannen. De vraag is volgens De Telegraaf echter of hij het zelf zover wil laten komen.
Tags

landzaat telegraaf aanspannen arbitragezaak bronckhorst eenhoorn huiberts kannen kruiken wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment