Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst van Denny Landzaat naar Feyenoord onbespreekbaar voor AZ'

4 mei 2018 06:43

Feyenoord ziet in Denny Landzaat de ideale kandidaat om de plek van Jan Wouters als assistent-trainer van Feyenoord op te vullen. De oud-speler van Feyenoord zou zelf ook graag willen, maar AZ wil de trainer niet laten gaan. "Het contract van Denny is verlengd. Hij treedt toe tot de technische staf bij de selectie. Alles was al in kannen en kruiken, dacht ik," aldus technisch directeur Max Huiberts tegenover De Telegraaf.

Met Landzaat is echter nooit onderhandeld over een functie binnen AZ en ook zijn zaakwaarnemer is hier niet van op de hoogte gesteld. Zowel Giovanni van Bronckhorst als Martin van Geel zien Landzaat graag komen. De club wil echter geen conflict met de leiding van AZ, omdat de relatie tussen algemeen directeur Robert Eenhoorn en Feyenoord al jaren uitstekend is.

Mochten de clubs er niet uit komen, zou Landzaat nog altijd een arbitragezaak kunnen aanspannen. De vraag is volgens De Telegraaf echter of hij het zelf zover wil laten komen.
Tags

landzaat telegraaf aanspannen arbitragezaak bronckhorst eenhoorn huiberts kannen kruiken wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.299 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangifte acardipane afrika afrikaan arneslot bong dau demnaylive derksen discriminatie fries friesland geertruida gimenez hancko kaap kampioensjaar keo ket lich minteh rechtzaak snor thi timber ueda volkslied willykment yoda zerrouki