Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verdedigt zich tegen stemmingmakerij

5 mei 2003 17:49

Verslaggever: RvN

Via een verklaring op Feyenoord.nl zegt Feyenoord zich te verdedigen tegen de stemmingmakerij in de media door Ronald Koeman met betrekking tot de overtredingen van Van Hooijdonk, Chivu en Zlatan. Zo had Ronald Koeman onder andere in de media verklaard dat de verklaring van Van Damme was opgesteld nadat de verklaringen van Song en De Nooijer binnen waren omtrnet de overtredingen van de Ajacieden. De Rotterdammers bestrijden die versie. 'De enige waarheid is dat er een halve dag zit tussen de verklaring die Van Damme schreef over de overtreding van Van Hooijdonk en die van Feyenoord over Chivu en Ibrahimovic', aldus manager Jan D. Swart.

Ondertussen loopt de onrust onder beide supportersgroeperingen steeds verder op en wordt het vuurtje tussen de beide fangroepen steeds verder aangewakkerd door de media-oorlog.

Meer op
Tags

stemmingmakerij chivu damme hooijdonk koeman verdedigt aangewakkerd fangroepen ibrahimovic nooijer omtrnet oorlog song supportersgroeperingen verklaringen waarheid zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.601 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment